eKeiretsu IT-Sampo. Just add your business.

Ekeiretsu IT-Sampo

We are pioneers AI-based data transfers and -analyses

Olemme tekoälyinnovaatioiden kärjessä, integroimalla saumattomasti uusimmat AI-tuotteet ratkaisuihimme mullistaaksemme datan tuottamisen ja data-analytiikan.

Tutustu meihin

Mitä teemme

eKeiretsu tarjoaa uudella tavalla tuotettua yritysdataa ja strategisia analyysejä. Hyödynnämme uusimpia tekoälyteknologioita innovatiivisesti, käyttämällä alan parhaita AI-työkaluja osana liiketoimintakriittisiä sovelluksiamme.

Erikoisalaamme on muuntaa staattiset tietolähteet helposti hyödynnettäviksi dataksi. Tämä data toimii perustana automatisoiduille yritysanalyyseillemme, kattavalle yritystiedolle, rikastetuille B2B-kohderyhmille ja ajantasaisille yhteystiedoille.

Uusin tuotteemme, B2B-prospektointityökalu, on suunniteltu helpottamaan ja tehostamaan myyntiä ja markkinointia.

Saumattoman API-integraation avulla tarjoamme olennaista dataa ja valmiita yritysanalyysejä kumppaneillemme, jotka tarvitsevat niitä.

Hyödynnä kehittynyttä tekoälyä eKeiretsun avulla ja nosta liiketoimintastrategiasi uusiin korkeuksiin.

Uutiset

Julkaisemme pian uuden yhteistyökumppanimme, jonka kanssa tuomme markkinoille huippuluokan yritysanalyysejä tarjoavan palvelun!

Tuotamme tähän uuteen palveluun kaiken datan ja analyysit rakentamamme API-yhteyden kautta.

Valmistaudu seuraavan sukupolven analytiikkaan, jossa yhdistämme reaaliaikaisen datan ja tarkat yritysanalyysit, jotka antavat sinulle kilpailuedun ja tukevat älykkäitä päätöksiä.

Meistä

Olemme tietokantojen, datan ja analytiikan kokeneita ja pitkäaikaisia ammattilaisia – muutamme tavan tuottaa dataa ja analyysejä tekoälyn avulla.

Tietokantojen, datan ja analytiikan syvä osaaminen on ollut toimintamme ytimessä jo vuosien ajan. Tekoälyn syvällinen hyödyntäminen osana liiketoimintakriittisiä ohjelmistojamme on uudistanut tapamme tuottaa ja analysoida dataa, tuoden asiakkaillemme ennennäkemättömiä mahdollisuuksia.

Me emme vain seuraa tekoälykehitystä – me olemme sen eturintamassa. Integroimme alan huippua edustavia tekoälyratkaisuja päivittäisiin prosesseihimme ja sovelluksiimme, mikä mahdollistaa datan jalostamisen ja automaattisten analyysien tuotannon tehokkaammin ja tarkemmin kuin koskaan ennen. Tämä tarjoaa asiakkaillemme arvokkaita oivalluksia ja kilpailuetua alati muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

Haluamme tarjota asiakkaillemme viimeisintä osaamista ja teknologiaa, hyödyntäen alan parhaita tekoälytuotteita datan tuottamisessa, käsittelyssä ja automatisoiduissa yritysanalyyseissä. Meidän ratkaisumme eivät ainoastaan tee datasta ymmärrettävää ja hyödynnettävää, vaan ne myös antavat asiakkaillemme työkalut, joilla he voivat viedä liiketoimintansa uusiin korkeuksiin.

Olipa kyseessä kohderyhmien analysointi, asiakasdatan rikastaminen tai strategisten päätösten tukeminen, ratkaisumme on suunniteltu vastaamaan nykypäivän liiketoiminnan vaatimuksiin. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisuuden hyödyntää dataa ja tekoälyä täysimääräisesti, luoden yhdessä innovatiivisia ratkaisuja ja tulevaisuuden menestystarinoita.

Asiakkaat

Asiakkaamme menestyvät ajantasaisella datalla ja tehokkailla ratkaisuilla.

Asiakkaamme ovat edelläkävijöitä, jotka tarvitsevat ajantasaista dataa nopeasti, ketterästi ja kustannustehokkaasti. He luottavat meihin, koska tarjoamme heille tarkat ja ajankohtaiset tiedot, jotka vahvistavat heidän kilpailukykyään ja tukevat nopeaa päätöksentekoa.

Olitpa suuren yrityksen johtaja tai pienen tiimin vetäjä, ratkaisumme auttavat sinua toimimaan tehokkaasti ja pysymään askeleen edellä kilpailijoistasi. Tutustu Asiakkaat-sivulta inspiroiviin esimerkkeihin ja lue, miten olemme auttaneet erilaisia yrityksiä menestymään innovatiivisilla dataratkaisuillamme.