Toteutimme nykyaikaisen B2B-prospektoinnin tekoälyavusteisesti uuden ajan yrityslentoliikenteen tarjoajalle.

LYGG halusi löytää nopeasti ja tehokkaasti uudelle reitilleen Helsinki – Linköping – Örebro yrityksiä, joilla olisi tarvetta käyttää LYGGin lentopalveluita.

Valitsimme ensin tietokannastamme kaikista Suomen yrityksistä Lyggin antamilla parametreilla 900 yrityksen kohderyhmän.
Tälle kohderyhmälle laitoimme Kaira Analytics palvelun tekoälyavusteisen hakukoneen etsimään LYGGin palvelua mahdollisesti tarvitsevat yritykset.
Lopuksi löydetylle n. 400 yrityksen kohderyhmälle haimme Kaira Analyticsin avulla automaattisesti yrityksistä haluttujen päättäjien yhteystiedot.
Kaira Analytics muodosti myös tekoälyavusteisesti myyjän tietopaketin kohderyhmän jokaisesta yrityksestä, joka helpotti löydettyjen yritysten läpikäyntiä ja vähensi jälleen manuaalista työtä.

Alla kuva prosessin etenemisestä ja arvioiduista ajan- ja resurssien säästöstä:

Myyntijohtaja Katja Vainio LYGG:

eKeiretsun Kaira-palvelu on ollut LYGG:in kaltaiselle startup-yritykselle todellinen unelmatyökalu. B2B-myyntiimme kohdistuen etsimme yrityksiä, joilla on toimintaa sekä Suomessa että Ruotsissa niiden lentokenttien läheisyydessä, joiden välillä lennämme. Vaikka pystymme manuaalisesti löytämään suuryritykset melko helposti, pk-sektorin yritysten haku on ollut tähän asti hyvin työlästä ja aikaa vievää, sillä pienien resurssien vuoksi haluamme tehdä tarkasti kohdennettua myyntityötä.

Kaira-palvelun avulla pystyimme jättämään manuaaliset vaiheet pois ja vapauttamaan myyntitiimille aikaa todelliseen asiakaskontaktointiin. Kairan kautta saimme paitsi erinomaisen liidilistan, myös huomattavasti enemmän kontakteja antamiemme parametrien perusteella. Arvostimme erityisesti palvelun erinomaista joustavuutta ja yhteistyössä tapahtunutta iterointia prosessin aikana. Kuukauden manuaalinen työ tiivistyi Kairan avulla yhden tunnin panostukseen, mikä mahdollisti markkinointikampanjan toteuttamisen päivässä suurelle ja tarkkaan kohdennetulle kohderyhmälle.

Kaira säästi meiltä sekä aikaa että rahaa, ja tulemme varmasti käyttämään sitä myös jatkossa, kun avaamme uusia kohteita.

Katja Vainio / LYGG / Global Head of Sales

Katja Vainio
Global Head of Sales
LYGG – travel your life loves –
+358 50 511 4442
katja.vainio@lygg.com
www.lygg.com